Ravotten in de natuur, klimmen en klauteren, dieren verzorgen, spelen in de boevenkuil..

Kinderen beleven een onvergetelijke vakantie op de boerderij!

Boerderijvakantie met kinderen

Wie komt er spelen met de kinderen Dees, Bram, Cas, Loes en Sil van de boerderij? Zij maken nieuwe gastjes graag wegwijs op de boerderij. Er is volop speelruimte en er is altijd wel wat te beleven. Samen met de boer de kalfjes voeren of de koeien uit de wei halen. Kinderen gaan terug de natuur in, leren spelenderwijs over het leven op de boerderij en doen veel nieuwe indrukken op. Dit alles terwijl u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust en ruimte.

Spelen op de boerderij

Kinderen kunnen zich uitleven in de speciaal voor hun gemaakte zandbak “de Boevenkuil”. Lekker schommelen aan een touw in een boom en spelen met de waterpomp. Rondrijden op de trekkers en skelters van de boerderij, hutten bouwen, klimmen en klauteren en nog veel meer. Kinderen kunnen veilig spelen en de hele dag op ontdekking uit!

Omgeving voor kinderen

Ook in de omgeving is van alles te beleven. Het Exoo ligt direct aan het riviertje de Regge, daar is van alles te doen. Kanovaren, varen met de Enterse Zomp of een fluisterbootje die u zelf kunt besturen. Bezoek langs de Regge de Pelmolen, of ga een potje boerengolfen tussen de koeien. Ook kunt u vissen in het riviertje de Regge.

Uit Tips met Kids: